a50a0348.jpg

Waarom de stevige non-woven tassen van Natusac de beste keuze voor jou zijn

Non-woven tassen zijn een goede keuze voor bedrijven die niet alleen kwaliteit zoeken, maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. De tassen beschikken over veel verschillende kwaliteiten. In deze blog ontdek je waarom de stevige non-woven tassen van Natusac de beste keuze zijn voor jouw bedrijf.

minuten leestijd

Non-woven tassen

Non-woven tassen worden geproduceerd uit een materiaal dat polypropyleen wordt genoemd. Non-woven wordt gemaakt door kleine vezels met elkaar te verbinden zonder ze eerst tot garen te spinnen en vervolgens te weven, zoals bij traditionele textielmaterialen. In plaats daarvan worden de vezels direct samengevoegd door middel van hitte. Dit resulteert in een stevige en duurzame tas. 

Milieuvriendelijk

Een van de belangrijkste voordelen van de stevige non-woven tassen is hun milieuvriendelijkheid. In tegenstelling tot vele alternatieven is zowel de productie als het gebruik van deze tassen milieuvriendelijk. Zo worden er weinig grondstoffen gebruikt tijdens het productieproces, hebben de tassen een veel langere levensduur, zijn ze herbruikbaar en volledig recyclebaar. Kortom, de non-woven tassen hebben een lage ecologische voetafdruk en dragen bij aan het verminderen van de afvalstroom.

Functioneel

Non-woven tassen zijn een goed voorbeeld van hoe functionaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Deze tassen zijn waterafstotend en in staat om aanzienlijke gewichten te dragen. Hierdoor zijn ze bestand tegen het dagelijkse gebruik, de belasting van boodschappen en meer. De stevige handvatten en duurzame constructie maken van onze non-woven tassen een betrouwbare metgezel voor je draagbehoeften.

Een efficiënt marketingmiddel

Onze stevige non-woven tassen bieden niet alleen duurzaamheid en functionaliteit, maar ook veelzijdigheid in ontwerpmogelijkheden. Je kan als bedrijf de tas aanpassen naar je merkidentiteit door te kiezen uit verschillende kleuren, maten en bedrukkingsmogelijkheden. De combinatie van de veelzijdigheid en herbruikbaarheid maakt van de tassen een krachtig marketinginstrument. Je naamsbekendheid wordt vergroot en je laat tegelijkertijd zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan kwaliteit en milieubewustzijn.

Neem contact met ons op

Wil jij ook profiteren van de voordelen van non-woven tassen voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om op maat gemaakte non-woven tassen te bestellen die passen bij de stijl en waarden van jouw bedrijf. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst, terwijl we ondertussen jouw bedrijf op de kaart zetten met stevige non-woven tassen.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje