Duurzame tassen voor boodschappen of een winkeltrip

Koop nu de Natushop

De Natushop is perfect voor het vervoeren van diverse items, variërend van kleding tot voedsel en zelfs zware producten.

example-image.png

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natushop en de mogelijkheden voor jou?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

Natushop

De Natushop is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van consumenten die op zoek zijn naar een handige en duurzame draagtas tijdens het winkelen. Deze tas is perfect voor het vervoeren van diverse items, variërend van kleding tot voedsel en zelfs zware producten.

Winkel met vertrouwen

Dit model is uitgerust met stevige handvatten, waardoor het gemakkelijk is om de tas comfortabel vast te houden, zelfs wanneer deze gevuld is met boodschappen. Ook deze non-woven tas is bestand tegen het gewicht en de druk van verschillende producten, waardoor je klanten met vertrouwen kunnen winkelen.

Milieuvriendelijk alternatief

Naast de functionaliteit blinkt de Natushop ook uit in duurzaamheid. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig non-woven materiaal, wat ervoor zorgt dat hij herbruikbaar en sterk is. Het gebruik van non-woven materiaal draagt bij aan het verminderen van plastic afval en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele plastic en papieren draagtassen.

Marketingtool

Met de Natushop kunnen supermarkten en winkelcentra hun klanten een betrouwbare en milieubewuste draagoptie bieden. Bovendien biedt deze tas de mogelijkheid om je merk te promoten door het te bedrukken met je logo en branding, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Kies voor de Natushop en versterk je positie als een duurzaam en klantgericht bedrijf. Het is de ideale metgezel voor een comfortabele en verantwoorde winkelervaring.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje