Duurzame tassen voor drogisterijen

Koop nu de Natulus

Waar functionaliteit, kracht en duurzaamheid samen komen in stijl, speciaal om aan alle behoefte te voldoen! 

nonwoventas-natulus.png

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natulus en de mogelijkheden voor u?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

De non-woven tas voor drogisterijen

Bent jij eigenaar van een drogisterij en op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle tas die ten goede komt van je imago? Zoek niet verder! De Natulus is de ideale tas voor drogisterijen vanwege zijin functionaliteit, kracht en duurzaamheid.

Een functionele tas

In een drukke drogisterij is functionaliteit van essentieel belang. De Natulus is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen. Hoewel deze tas ideaal is voor kleinere items, betekent dit niet dat hij niet in staat is om zwaardere producten te dragen. Van cosmetica en huidverzorgingsproducten tot haaraccessoires en zelfzorgartikelen, deze non-woven tas kan het allemaal aan. 

Winkelen met vertrouwen

In een drogisterij worden vaak producten verkocht in flessen, potten en dozen, die soms behoorlijk zwaar kunnen zijn. De Natulus is speciaal ontworpen om ook zwaardere producten moeiteloos te dragen. Het gebruik van hoogwaardig non-woven materiaal geeft de tas de nodige kracht en duurzaamheid om langdurig gebruik te weerstaan. Je kan erop vertrouwen dat de Natulus jouw klanten helpt om hun aankopen veilig naar huis te vervoeren zonder zorgen over doorzakkende tassen.

De Natulus als marketingtool

Bij Natusac begrijpen we het belang van merkpromotie. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om jouw drogisterij op een opvallende manier te presenteren. Met het bedrukkingsoppervlak op de non-woven tas kunnen we moeiteloos jouw logo of slogan op de tas plaatsen. Op deze manier wordt elke klant die je winkel verlaat een ambassadeur van jouw merk, waardoor je naamsbekendheid wordt vergroot en nieuwe klanten worden aangetrokken.

Milieubewust handelen

Bij het runnen van een drogisterij is het in deze tijd belangrijk om milieubewust te zijn en een steentje bij te dragen in het oplossen van het klimaatvraagstuk. De Natulus is de perfecte keuze voor drogisterijen die duurzaamheid willen omarmen. Door te kiezen voor onze non-woven tassen help je mee aan het verminderen van plastic afval en het bevorderen van hergebruik. Je klanten zullen het waarderen dat je milieubewust handelt en kunnen met een goed gevoel hun aankopen in de herbruikbare non-woven tassen naar huis nemen.

Neem contact op

Kortom, de Natulus is dé perfecte tas voor drogisterijen die streven naar functionaliteit, kracht, duurzaamheid en merkpromotie. Met de mogelijkheid om jouw merknaam en boodschap op de tas te plaatsen in combinatie met de herbruikbaarheid van de tas zorgt de Natulus voor effectieve promotie. Bovendien draag je bij aan een groenere planeet door te kiezen voor deze non-woven tassen. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf door contact met ons op te nemen.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje