Over Natusac

A world to become

Welkom bij Natusac, opgericht in 2019 door twee jonge, ambitieuze ondernemers met een hart voor het milieu. Onze missie is om de impact van wegwerp- en single-use-tassen op het milieu te verminderen door een duurzaam alternatief aan te bieden.

20230307-ssp_47221.jpg

Het verhaal van Natusac

Natusac is opgericht vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een diepgewortelde toewijding om positieve verandering teweeg te brengen. Wij zijn gestart vanuit de overtuiging dat ondernemend Nederland niet alleen behoefte heeft aan hoogwaardige tassen, maar ook aan een duurzame keuze die onze planeet respecteert. De laatste jaren is het klimaat een thema dat steeds vaker ter sprake komt. Wij besloten onze krachten te bundelen en Natusac op te richten. 

Missie

Onze missie is om ondernemend Nederland te voorzien van duurzame tassen, maar wel door een win-win situatie te creëren. Voor onze planeet, de ondernemer en de consument. Dit realiseren we door hoogwaardige tassen aan te bieden die de kracht van duurzaamheid combineren met kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid.

Kernwaarden

Bij Natusac geloven we in het bevorderen van een evenwichtige samenleving waarin alle belanghebbenden profiteren van duurzame oplossingen. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen:

 

Duurzaamheid 

We begrijpen dat elke actie die we vandaag nemen een impact heeft op morgen, en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid om bewuste keuzes te maken serieus. Wij zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaam ondernemen. Daarnaast zijn we er trots op dat onze tassen zijn gemaakt van een materiaal dat onder andere 100% recyclebaar is en bijdraagt aan een schonere, groenere wereld. 

 

Kwaliteit 

Bij Natusac geloven we in niets minder dan excellentie als het gaat om kwaliteit. Kwaliteit is niet slechts een kenmerk van onze producten; het is een belofte die we aan onze klanten doen. De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten vormen de drijvende kracht achter onze inzet voor voortreffelijkheid. 

 

Klantgerichtheid 

Klantgerichtheid staat centraal in alles wat we doen. We luisteren actief naar je behoeften en passen onze oplossingen aan om je verwachtingen te voldoen, of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een grote onderneming. We streven naar efficiëntie en flexibiliteit, en ons toegewijde team staat klaar om je naadloze ondersteuning te bieden, vanaf het eerste contact tot aan de levering. Onze klantgerichte aanpak gaat verder dan zakelijke transacties; het draait om het opbouwen van duurzame partnerschappen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

 

Bewustwording 

Naast het aanbieden van duurzame producten, willen we bewustwording creëren over het belang van duurzaamheid. We delen graag kennis en informatie om anderen te inspireren om bewuste keuzes te maken.

Leveranciers

Bij Natusac hebben we verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. We hechten grote waarde aan etische praktijken en duurzaamheid in onze toeleveringsketen. Om ervoor te zorgen dat onze producten op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier worden vervaardigd, bezoeken we regelmatig onze leveranciers en werken we uitsluitend samen met leveranciers die diverse certificeringen hebben behaald. Zo is bijvoorbeeld het bezit van ISO-certificeringen een vereiste. 

Meer over Natusac
Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje