Duurzame tassen voor elke gelegenheid

Koop nu de Natubox

Of je klanten zware boodschappen moet tillen, je een bezorgrestaurant hebt of je de tas wilt gebruiken voor een ontspannen dagje aan het strand, de Natubox is de ideale metgezel voor elke gelegenheid. 

Non-woven tas - Natubox

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natubox en de mogelijkheden voor jou?

Vul je gegevens in en we helpen graag verder.

Natubox

Maak kennis met de Natubox, de ware schoonheid onder de tassen en het grootste model dat geschikt is voor elke sector. Of je klant zware boodschappen moet tillen, je een bezorgrestaurant hebt of je de tas wilt gebruiken voor een ontspannen dagje aan het strand, de Natubox is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Een krachtig marketinginstrument

Deze non-woven tas is een betrouwbare metgezel die uitblinkt in kracht en duurzaamheid. De tas is standaard extra stevig gemaakt met een gebruikelijke dikte tussen 80 g/m2 en 100 g/m2, waardoor de non-woven tas een aanzienlijk gewicht kan dragen. Hierdoor is deze tas enorm vaak her te gebruiken. In combinatie met de mogelijkheid om de tas te personaliseren middels bedrukking is dit een doeltreffend marketinginstrument. Daar komt nog bij kijken dat het een tas is die mensen met plezier zullen hergebruiken door het vorstelijke formaat en de solide bouw. Voordat je het weet loopt men reclame voor jouw merk met duurzame tassen. 

Duurzaamheid en kwaliteit

Ook bij deze tas draait het niet alleen om functionaliteit. Bij Natusac streven we immers naar een win-win situatie voor iedereen, dus ook voor onze planeet. De non-woven tas is vervaardigd volgens hoge industriële standaarden, met het oog op een langdurige levensduur. Door te kiezen voor de Natubox investeer je niet enkel in een tas van topkwaliteit, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. 

Neem contact op

Grijp vandaag nog de kans om te ontdekken hoe de Natubox de perfecte combinatie vormt van kwaliteit, functionaliteit en stijl. Neem contact met ons op en laat je verrassen door deze veelzijdige tas die niet alleen een accessoire is. De Natubox: één tas, talloze mogelijkheden.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje