Duurzame tassen voor kleine items

Koop nu de Natulus

Bent je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle tas? Zoek niet verder! De Natulus is speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

dtas.jpeg

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natulus en de mogelijkheden voor jou?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

Natulus

Ben je momenteel op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare tas die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje stijl aan je dagelijkse routine toevoegt? Zoek niet verder, want we hebben precies waar jij naar op zoek bent!

De perfecte maat voor jouw behoeften

De Natulus, hoewel van nature ideaal voor het dragen van kleinere items, biedt veel meer dan dat. We begrijpen dat je soms een grotere draagcapaciteit nodig hebt. Daarom willen we graag benadrukken dat deze non-woven tassen op aanvraag ook in een ruimere maat vervaardigd kunnen worden. Of je nu meer ruimte nodig hebt voor boodschappen, documenten of andere benodigdheden, wij kunnen aan jouw behoeften voldoen en de non-woven tas vergroten naar jouw wensen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid waarvoor onze non-woven tassen bekend staan.

Een krachtige marketingtool

Wat de non-woven tas echt onderscheidt, is het feit dat het niet alleen een accessoire is om je spullen in te vervoeren, maar ook een krachtige marketingtool. Dankzij het herbruikbare karakter van de tas, zal jouw merk telkens weer onder de aandacht komen wanneer de tas wordt gebruikt. Dit betekent niet alleen een vermindering van plastic afval en een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook een constante versterking van jouw bedrijfsimago en merkherkenning. De Natulus wordt een visuele vertegenwoordiger van jouw waarden en inzet voor duurzaamheid, en dat straalt af op het imago van jouw bedrijf.

Stijlvol, duurzaam en krachtig

Met trots kunnen we zeggen dat deze non-woven tas niet zomaar een gewone draagtas is, maar eerder een strategische keuze om jouw merk te promoten en jouw imago te versterken. Of je nu klanten aantrekt in winkels, op beurzen of evenementen, of gewoon dagelijks wordt gezien tijdens het gebruik, de Natulus vertegenwoordigt jouw bedrijf op een duurzame en stijlvolle manier.

Neem contact op

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de beslissing om een duurzame keuze te maken voor jouw merk en kies voor de Natulus. Of je nu een compacte of ruimere versie wilt, je investeert niet alleen in een hoogwaardige draagtas, maar ook in de groei en positieve uitstraling van jouw bedrijf. Neem nu contact op en ervaar zelf de krachtige impact van de Natulus!

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje