Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina, waar we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en relevante trends binnen onze branche.

natuboxwoonexpress2.jpg
Een krachtig marketinginstrument

De keuze van verpakking is niet alleen een praktische overweging; het is ook een krachtige marketingtool. In deze blog wordt er dieper in gegaan op de unieke marketingvoordelen die deze tassen bieden. Ontdek hoe de non-woven tassen van Natusac jouw merk kunnen transformeren in een mobiel reclamebord, de klantloyaliteit kunnen verhogen en een duurzame merkidentiteit kunnen opbouwen.

Lees meer
Een krachtig marketinginstrument
papierentas.png
De waarheid achter papieren en katoenen tassen

In de hedendaagse zoektocht naar duurzame alternatieven voor plastic tassen kiezen veel ondernemers voor papieren en katoenen tassen. De veronderstelling dat tassen van deze materialen beter zijn voor het milieu heeft ertoe geleid dat veel ondernemers met de beste bedoelingen overstappen op papieren en katoenen tassen. Maar is deze keuze werkelijk zo duurzaam als velen denken?

Lees meer
De waarheid achter papieren en katoenen tassen
Non-woven tas - Natushop
Wat maakt een tas duurzaam?

In de zoektocht naar duurzame tassen stuit men vaak op de vraag: wat maakt een tas echt duurzaam? Deze blog neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de kenmerken van duurzame tassen en onthult waarom non-woven tassen een uitmuntende keuze zijn voor milieubewuste ondernemers.

Lees meer
Wat maakt een tas duurzaam?
a50a0348.jpg
Waarom de stevige non-woven tassen van Natusac de beste keuze voor jou zijn

Non-woven tassen zijn een goede keuze voor bedrijven die niet alleen kwaliteit zoeken, maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. De tassen beschikken over veel verschillende kwaliteiten. In deze blog ontdek je waarom de stevige non-woven tassen van Natusac de beste keuze zijn voor jouw bedrijf.

Lees meer
Waarom de stevige non-woven tassen van Natusac de beste keuze voor jou zijn
Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje