Duurzame tassen voor dagelijkse boodschappen

Koop nu de Natushirt

Of het nu een bezoek aan de markt, bakker of een snelle stop bij de supermarkt is, de Natushirt is dé perfecte tas voor de dagelijkse booschappen. 

hemdtas.jpeg

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 20cm tot 40cm
Breedte van 40cm tot 80cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natushirt en de mogelijkheden voor jou?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

Natushirt

Of het nu een bezoek aan de markt, bakker of een snelle stop bij de supermarkt is, de Natushirt is dé perfecte tas voor de dagelijkse booschappen. Met een gebruikelijke dikte tussen de 40 g/m2 en 50 g/m2, is deze tas ontworpen om een indrukwekkende 15 tot 20 kg aan boodschappen te dragen. Je zult versteld staan van de kracht en betrouwbaarheid van deze non-woven tas.

Een betere keuze voor de aarde

De Natushirt is, evenals de andere non-woven tassen uit ons assortiment, gemaakt van polypropyleen. Deze tassen zijn zowel 100% foto-afbreekbaar als 100% recyclebaar. Dit betekent dat je klanten niet alleen boodschappen dragen, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere planeet.

Herbruikbaarheid

Laten we het hebben over de levensduur van deze non-woven tas - een waar toonbeeld van herbruikbaarheid. In een tijd waarin wegwerptassen de norm lijken te zijn geworden, biedt deze tas een verfrissende en duurzame oplossing. Deze tas is niet alleen bestand tegen de dagelijkse slijtage, maar moedigt actief hergebruik aan, waardoor het afscheid van de wegwerpmentaliteit wordt ingeluid en plaatsmaakt voor een bewuste en verantwoorde keuze. 

Een samenspel van functionaliteit, kracht en milieuvriendelijkheid

Of je nu streeft naar functionaliteit in je tas, kracht die de tand des tijds doorstaat, of een toewijding aan milieuvriendelijkheid - de Natushirt overstijgt al deze verwachtingen. Het is een getuigenis van modern design dat schoonheid, herbruikbaarheid en etisch bewust zijn harmonieus samenbrengt. 

Neem contact op

Waarom nog langer wachten? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op om te ervaren waarom de Natushirt de onbetwiste keuze is voor iedereen die een balans zoekt tussen functionaliteit, sterkte en duurzaamheid.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje