Onze producten

Een duurzaam alternatief voor tassen van plastic en papier

Natusac is dé groothandel in non-woven tassen. Voor veel bedrijven is het steeds belangrijker om een groen imago te creëren. Onze tassen zijn de perfecte manier om te laten zien dat je investeert in duurzaamheid. De non-woven tassen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en betaalbaar.

boxtas.png
Natubox
Duurzame tassen voor elke gelegenheid

De ware schoonheid onder de tassen.

Bekijk het product
Natubox
example-image.png
Natushop
Duurzame tassen voor iedere winkel

De perfecte tas voor het dragen van diverse items.

Bekijk het product
Natushop
dtas.jpeg
Natulus
Duurzame tassen voor kleine items

De stijlvolle tas die ten goede komt van je imago.

 

Bekijk het product
Natulus
hemdtas.jpeg
Natushirt
Duurzame tassen voor dagelijkse boodschappen

Dé tas voor dagelijkse boodschappen.

Bekijk het product
Natushirt
handlebags.png

Non-woven

Non-woven is een synthetisch materiaal dat letterlijk niet geweven betekent. Het is een weefsel bestaand uit 100% polypropyleen. De non-woven tassen worden vervaardigd uit speciale vezels die met elkaar verbonden worden door middel van warmte. Dit resulteert in een sterke, lichte en scheurbestendige tas die gemakkelijk kan worden hergebruikt. Non-woven tassen zijn verkrijbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen. Kortom, een ideale manier om jouw merk te promoten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere planeet.

 

Waarom non-woven de winnaar is

Nu denk je wellicht, maar waarom is de keuze voor non-woven tassen dan de beste? Er zijn toch meer alternatieve materialen? Dat klopt, dat is de reden dat wij dit onder de loep hebben genomen en de verschillende alternatieven met elkaar hebben vergeleken.

Onderstaand vind je een overzicht van de resultaten van dit onderzoek. Wij zijn ervan overtuigd dat non-woven het beste alternatief biedt voor plastic tassen en dat we daarmee de wereld een stuk schoner kunnen maken.

 

Vergelijking diverse materialen tassen

 

In de bovenstaande tabel zijn diverse tassen met elkaar vergeleken op basis van belangrijke aspecten als prijs, kwaliteit en duurzaamheid. De resultaten tonen aan dat non-woven tassen uitblinken op het gebied van herbruikbaarheid, stevigheid, afbreekbaarheid en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, oftewel de CO2-voetafdruk.

Deze bevindingen bevestigen dat non-woven tassen een uitstekende keuze zijn voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu. Deze tassen zijn niet alleen sterk en herbruikbaar, maar ook milieuvriendelijk en helpen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje