Duurzame tassen voor retail

Koop nu de Natushirt

Met zijn duurzaamheid, functionaliteit en milieuvriendelijkheid is het niet alleen een tas, maar een statement voor de toekomst!

Non-woven tas - Natusac

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 20cm tot 40cm
Breedte van 40cm tot 80cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natushirt en de mogelijkheden voor jouw winkel?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

De non-woven tas voor de retail

Onze non-woven tassen zijn gemaakt van 100% recylebaar polypropyleen. Door te kiezen voor de Natushirt, kiezen je klanten voor een milieuvriendelijke optie die plastic afval helpt verminderen en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Herbruikbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. De Natushirt kan keer op keer worden hergebruikt zonder aan kwaliteit te verliezen. Met een gebruikelijke dikte tussen de 40 g/m2 en 50 g/m2 is deze tas ontworpen om een indrukwekkende 15 kilogram tot 20 kilogram aan boodschappen te dragen, wat ervoor zorgt dat je klanten hun aankopen veilig en comfortabel kunnen vervoeren. 

De Natushirt als marketingtool

Naast de functionele aspecten is deze non-woven tas ook een uitstekende marketingtool voor jouw merk. Door je logo en bedrijfsnaam op de tas te laten bedrukken, loopt iedere klant reclame voor jouw bedrijf. De herbruikbare eigenschap van de tas zorgt ervoor dat jouw bedrijf talloze malen gezien zal worden. Daarnaast heeft het duurzame aspect een positief effect op je imago. Je naamsbekendheid wordt dus vergroot en het moedigt je huidige klanten aan om terug te keren naar je winkel. 

Duurzaamheid

In een tijd waarin consumenten steeds bewuster worden van de impact van hun keuzes op het milieu, help jij hen om een positieve bijdrage te leveren door deze non-woven tas aan te bieden. Door deze duurzame optie beschikbaar te stellen aan je klanten, zet je jouw bedrijf neer als een milieubewuste en verantwoordelijke organisatie die actief bijdraagt aan een groenere toekomst. 

Een goedkoop alternatief

Afgezien van de positieve ecologische en marketingaspecten, is de Natushirt ook een kosteneffectieve keuze voor jouw bedrijf. Dankzij de stevige constructie gaat de tas lang mee, wat betekent dat jouw klanten minder vaak nieuwe tassen hoeven aan te schaffen. Dit leidt tot kostenbesparing op de lange termijn en vermindert de noodzaak van het aanbieden tassen die niet worden hergebruikt.

Neem contact op

Kortom, de Natushirt is dé ideale keuze voor jouw winkel. Met zijn duurzaamheid, functionaliteit en milieuvriendelijkheid is het niet alleen een tas, maar een statement voor een duurzame toekomst. Ontdek vandaag nog wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf en neem contact met ons op!

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje