Duurzame tassen voor supermarkten

Koop nu de Natushop

De perfecte metgezel voor een verantwoorde en comfortable winkelervaring. Wacht niet langer en maak de bewuste keuze voor duurzaamheid en klanttevredenheid!

non-woventas-natushopenjoy1.0.jpg

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur Alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natushop en de mogelijkheden voor jouw winkel?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

De non-woven tas voor supermarkten

Onze speciaal ontworpen draagtas, de Natushop, is de perfecte metgezel voor een verantwoorde en comfortabele winkelervaring. Of het nu gaat om boodschappen doen voor de wekelijkse benodigdheden of een uitgebreide winkeltrip, onze tas is ontworpen om aan alle behoeften van jouw en jouw klanten te voldoen.

Winkelen met vertrouwen

De Natushop is een handige, duurzame en milieuvriendelijke draagtas die is ontworpen om klanten een betrouwbare oplossing te bieden voor het vervoeren van hun aankopen. Met stevige handvatten kunnen klanten deze non-woven tas comfortabel dragen, zelfs wanneer deze gevuld is met diverse items, variërend van kleding tot voedsel en zelfs zware producten. Geen gedoe meer met dunne, breekbare draagtassen die het risico lopen te scheuren en de aankopen op de grond te laten vallen. Met de Natushop kunnen klanten met vertrouwen winkelen, wetende dat hun aankopen veilig en stevig zijn verpakt.

Duurzaamheid

Wat de Natushop echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig non-woven materiaal in plaats van traditionele plastic of papieren draagtassen. Ons materiaal is herbruikbaar, sterk en draagt bij aan het verminderen van plastic afval, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is. Als supermarkt of winkelcentrum kun je met trots zeggen dat je je inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn door jouw klanten de mogelijkheid te bieden om deze herbruikbare tas te gebruiken en te genieten van een groenere winkelervaring.

De Natushop als marketingtool

De Natushop is speciaal ontworpen met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en branding. Het biedt je de kans om jouw merk te promoten door de tas te bedrukken met jouw logo en branding. Zo loopt elke klant die jouw winkel verlaat met een non-woven tas reclame voor jouw winkel. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en het versterkt jouw merkimago.

Neem contact op

Wacht niet langer en maak ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw winkel. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en het welzijn van de klanten bevorderen. 

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje