Duurzame tassen voor de horeca

Koop nu de Natubox

Maak gebruik van een effectief promotiemiddel terwijl je jouw klanten tevreden stelt met gemak en stijl! 

a50a0365.jpg

Waarom kiezen voor een non-woven tas van Natusac?

  • De tassen zijn 100% recyclebaar
  • De tassen zijn 100% afbreekbaar
  • De tassen zijn volledig op maat te maken
  • De tassen zijn goedkoop, stevig en herbuikbaar
Specificaties
Hoogte van 40cm tot 80cm
Breedte van 20cm tot 40cm
Zijkanten van 10cm tot 20cm
Draagkracht 15kg tot 20kg
Bedrukking naar keuze
Kleur alles mogelijk, standaard wit
Wil je meer weten over de Natubox en de mogelijkheden voor jouw winkel?

Vul uw gegevens in en we helpen graag verder.

De non-woven tas voor de horeca

Bij Natusac zijn we verheugd om onze veelzijdige tas te introduceren, speciaal ontworpen om aan alle behoeften van de horeca te voldoen. De Natubox is de ultieme metgezel voor jouw horecabedrijf, ongeacht of je een restaurant, café, bar, foodtruck of cateringbedrijf runt. Met zijn ongeëvenaarde functionaliteit, stijl en duurzaamheid zal deze tas uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

De Natubox in de horeca

Wat maakt de Natubox zo geschikt voor de horeca? Laten we beginnen met zijn stevige constructie. Met een standaard dikte tussen 80 g/m2 en 100 g/m2 is de Natubox gemaakt om aanzienlijk gewicht te dragen. Of het nu gaat om take-out maaltijden, flessen drank, of stapels verpakkingsmateriaal, deze tas kan het allemaal aan. Je kan erop vertrouwen dat jouw producten veilig en gemakkelijk worden vervoerd zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de tassen niet scheuren zoals bij plastic of papieren tassen.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Natubox straalt niet alleen kracht uit, maar ook kwaliteit en duurzaamheid. We hebben ervoor gezorgd dat de tas is vervaardigd volgens de hoogste normen, met aandacht voor milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Als horecabedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, kan je trots zijn op het aanbieden van een tas die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dit zal zeker worden gewaardeerd door je milieubewuste klanten en kan zelfs een positieve impact hebben op uw imago en reputatie.

Het design

De ruime en handige ontwerpen van de Natubox maken het ook een ideale keuze voor de horeca. Onze tassen zijn perfect voor het verpakken van maaltijden, snacks of drankjes voor klanten die onderweg zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden meegenomen naar picknickplekken, kantoren of evenementen, waardoor je klanten kunnen genieten van jouw heerlijke producten waar en wanneer ze maar willen. De royale afmetingen van de Natubox bieden ook voldoende ruimte voor het verpakken van meerdere items, wat het inpakproces voor je medewerkers vereenvoudigt en de efficiëntie van je bedrijfsvoering verbetert.

De Natubox als marketingtool

Bovendien is de Natubox een uitstekende marketingtool voor uw horecabedrijf. Je kan de tassen personaliseren met je bedrijfslogo en een aantrekkelijk ontwerp dat jouw merkidentiteit weerspiegelt. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, vooral wanneer klanten je tassen in het openbaar dragen. Het kan ook dienen als een subtiel maar effectief marketingmiddel om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan te moedigen om terug te keren.

De ultieme tas voor de horeca

Kortom, de Natubox is de ultieme tas voor de horeca vanwege zijn kracht, kwaliteit en functionaliteit. Het is ontworpen om de uitdagingen van uw bedrijf aan te gaan en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. Met zijn ruime ontwerp en mogelijkheid om aanzienlijk gewicht te dragen, zal de Natubox uw horecabedrijf helpen om efficiënter te werken en uw klanten tevreden te stellen met gemak en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de vele voordelen ervan voor uw horecaonderneming!

Alleen geschikt voor de horeca?

Nee. Uiteraard is de Natubox ook geschikt voor bedrijven uit andere branches die de behoefte hebben aan een duurzame tas met de vele voordelen die in de voorgaande alinea's zijn benoemd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op! Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een passend alternatief voor je huidige tassen. 

Heb je interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 532 38 20 of door het formulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

sofian-natusac-def.png
Sofian helpt je graag verder
Stuur ons een berichtje